• FI

Koe paikallinen kulttuuri

Tunnelmasta toiseen

Teatteri on taattua viihdettä ympäri vuoden. Lahden seudun runsaasta tarjonnasta oman suosikin löytävät niin aikuiset kuin lapsetkin. Lavoilla nähdään mm. hersyvää musiikkiteatteria, traagisia ja inhimillisiä juonteita sekä rakkaustarinoita.

Kesäteatterit ovat taattua kesäviihdettä ja tänäkin vuonna, tarjolla on lähes 200 esitystä. Varaa liput ajoissa omaan suosikkiisi visitlahti.fi/kesateatterit

Kaupungin sykettä tai luonnon rauhaa

Urbaani kulttuuri näkyy lukuisina tapahtumina, baareina ja palkittuina ruokailuelämyksinä. Seudun luonto harjujen ja järvien välissä yllättää luontomatkailijan monipuolisuudellaan. Kiireettömät erämaaretket tai hiihtosafarit onnistuvat alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Lahti on päivämatkalaiselle sopiva kaupunki, jonka ottaa helposti haltuun kävelemällä tai pyöräilemällä. Majesteettiset hyppyrimäet, viihtyisät rantabulevardit, erikoismuseot ja upeat luontokohteet tarjoavat näkemistä myös pidemmälle visiitille.

Olutkaupungin juuret ulottuvat Mallasjuomaan saakka

Tutustu lahtelaisen virvoitusjuomateollisuuden tarinaan.

 

Summer Up kasvoi hip hopin mukana

Kaksipäiväinen urbaanin musiikin juhla Summer Up Lahden Mukkulassa on osa suomalaisen hip hopin tarinaa, missä lahtelaiset tekijät ovat isossa osassa.

 

 

Nähtävyydet - tule ja viihdy

Kaupungin sykettä tai luonnon rauhaa – Lahden seudulla voit valita molemmat. Tutustu suosituimpiin nähtävyyksiin Lahden seudulla!

 

Lahden seutu lapsille

Lahden seutu on täynnä edullista ajanvietettä lapsiperheille.

 

Kaupunkikulttuuria

 

Lahti on kaupunki, jossa voit nauttia kaupunkikulttuurista ja elämästä ilman ruuhkia ja pitkiä välimatkoja. Lahdesta käsin on helppo käydä töissä pääkaupunkiseudulla ekologisesti junalla alle tunnissa. Vesijärven rantamaiseman viihtyisät kaupunginosat Jalkaranta, Ankkuri ja Ruoriniemi ovat luonnonläheisyydestään huolimatta keskellä kaupungin palveluita. Orimattilan Hennaan, junaradan varteen, on suunnitteilla uusi ekologinen ja energiatehokas kaupunginosa.

Veljekset tekevät musiikkia antaumuksella

Marko ja Ismo Haavisto ovat lahtelaisia muusikoita, jotka tekevät ja esittävät kumpikin omanlaistaan musiikkia. Ulkomaankeikoistaan pojat kiittävät Aki Kaurismäkeä. Luepa miksi!

 

Kalle Veirto kirjoittaa Lahdesta ja urheilusta

Lahti tapahtumapaikkana on luonteva kaupungissa koko ikänsä viettäneelle kirjailijalle.

 

Brädin kotisatama on Lahti

Lahtelaisräppäri tunnustaa kotiseuturakkautta.