• FI

Työ toi Jussin Lahteen - Lahden seutu tarjoaa mahdollisuuksia osaajille

”Takki auki tulin – ei ollut kovin suuria ennakkokäsityksiä, kun ei ollut paljon ennakkotietojakaan,” toteaa syksyllä 2015 Ferroplanin Cleantech Process Managerina työnsä aloittanut Jussi Pulliainen, 26.

Ennestään tuntematon Lahti valikoitui asuinpaikaksi, kun naapurikunnasta Orimattilasta löytyi sopiva työpaikka. ”Kotiseudulta ei töitä löytynyt, joten oli pakko lähteä kauemmas,” Pulliainen toteaa.

Pulliainen asuu Lahden Ruoriniemessä, josta järvinäköalan lisäksi on löytynyt myös tekemistä vapaa-ajalle. ”Sibeliustalon Finlandiaklubin keikat ovat kätevästi kävelymatkan päässä,” hän kiittelee.

Lahden sijainti onkin ehtinyt jo näyttää hyvät puolensa. ”Kyllähän tästä hyvin kätevästi liikkuu melkein mihin vain. Lentokenttäkin on todella lähellä.” Elämänlaadun ja viihtymisen kannalta tärkeintä Pulliaisen mielestä ovatkin kiinnostava työ ja sosiaaliset suhteet. Lahti on tarjonnut nopeasti molempia. ”Työ on vastannut odotuksia ja ihmiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Nyt olen päässyt palaamaan myös bändiharrastukseeni, kun olen löytänyt Lahdesta soittokavereita,” Pulliainen sanoo.

Keväällä kuvio täydentyy vielä sillä tärkeimmällä. ”Nyt vaimokin on löytänyt täältä töitä, joten hän muuttaa keväällä perässä. Sitten pääsemme etsimään yhteistä kotia.”

Kiinnostuitko? Lue lisää Lahden seudusta:

 

VisitLahti | LivingLahti