• FI

Ammattikorkeakoulu

Tähtää työelämään - Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on noin 5 000 opiskelijan ja lähes 400 opettajan ja tutkijan muodostama yhteisö. Se on kansainvälisesti tunnettu erityisesti Muotoiluinstituutistaan, ja tarjoaa laaja-alaisesti koulutusta tekniikan, liiketalouden ja matkailun sekä sosiaali- ja terveysalan puolelta. LAMK tarjoaa myös täysin englanninkielisiä AMK- ja YAMK-koulutusohjelmia.

Lahden ammattikorkeakoulussa voit opiskella yli 20 eri tutkintoon johtavassa koulutusohjelmassa ja ylempiä AMK-tutkintoja on tarjolla yli kymmenessä ohjelmassa. Avoimessa ammattikorkeakoulussa ja täydennyskoulutuksessa opiskelee vuosittain yli 1000 opiskelijaa.

Lahden ammattikorkeakoulu

Tutustu koulutusaloihin!

 

NiemiCampus

Euroopan edelläkävijäkampuksella on kaikki.

 

Study in Lahti

Lahti on korkeakoulukaupunki.

 

 

LAMK tarjoaa opiskelijoille valmiudet kansainväliseen ja monikulttuuriseen työelämään. Lahden ammattikorkeakoululla on noin 200 kansainvälistä yhteistyökorkeakoulua, Euroopan lisäksi Aasiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Vuosittain Lahden ammattikorkeakoulussa opiskelee yli 200 ulkomaista vaihto-opiskelijaa ja vieraskielisissä tutkinto-ohjelmissa on noin 400 ulkomaista tutkinto-opiskelijaa.

Lahden ammattikorkeakoulu on osa LUT-korkeakouluja 1.1.2018 alkaen

LUT-korkeakoulut on korkeakoulujen muodostama yhteisö, jossa LUT-yliopisto toimii konserniin kuuluvien ammattikorkeakoulujen LAMKin ja Saimaan ammattikorkeakoulun emoyhtiönä. Tavoitteena on rakentaa kansainvälisesti laadukas, houkutteleva ja monipuolinen korkeakoulukeskittymä. Konsernin kasvun strategia keskittyy kansainväliseen opiskelijarekrytointiin ja koulutusvientiin, uudenlaisiin koulutuspolkuihin sekä vaikuttavuuteen elinkeinoelämässä. Esimerkiksi Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa voi opiskella jatkossa tiettyjen koulutusten maisteriksi myös Lahdessa.