• FI

Aikuiskoulutus

Aikuiskoulutus

Elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta avoin ammattikorkeakoulu ja avoin yliopisto, kesäyliopistot, kansalaisopistot ja kansanopistot edistävät monipuolista kehittymistä, hyvinvointia sekä kansanvaltaisuuden, moniarvoisuuden, kestävän kehityksen, monikulttuurisuuden ja kansainvälisyyden toteutumista. Vapaan sivistystyön olennainen piirre on, että se ei ole tutkintotavoitteista.

Aikuiskoulutus tarjoaa paljon mahdollisuuksia aina lyhytkursseista korkeakoulututkintoon.

 

Koulutuskeskus Salpaus

Oppisopimuskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta, työvoimakoulutusta ja näyttötutkintoja.

 

Avoin korkeakouluopetus Lahdessa

LAMKin avoin ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopiston Avoin yliopisto ja Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoavat laajan kattauksen kaikille avoimia opintoja.

 

Korkeakoulujen täydennyskoulutus Lahdessa

Haluatko kehittää tai täydentää ammatillista osaamistasi? Tarjolla sekä yliopisto- että amk-tasoista täydennyskoulutusta ja avointa korkeakouluopetusta.

 

Lahden yhteiskoulun aikuislukio

Aloittaisitko lukion alusta, jatkaisit keskenjääneitä lukio-opintoja tai suorittaisit yo-tutkinnon ammattitutkinnon lisäksi. Vai korottaisitko lukion päättötodistuksen arvosanoja?

 

Lahden Paikka

Työhönvalmennuspalveluita sekä muita valmennuspalveluita tavoitteena syrjäytymisen ehkäiseminen osallisuutta ja työllistymistä edistämällä. Työvalmennusyksiköt sijaitsevat Lahdessa, Asikkalassa ja Padasjoella.

 

Wellamo-opisto

Kaikenikäisten kansalaisopistosta elinvoimaa ja osaamista. Toimintaa seitsemän kunnan alueella

 

Harjulan kansalaisopisto

Vireä, elämän eri vaiheissa oppimaan ja harrastamaan kannustava yksityinen aikuisoppilaitos Lahdessa.

 

Lahden kansanopisto

Monialainen nuorten ja aikuisten oppilaitos.

 

Itä-Hämeen Opisto

Hartolassa, Pertunmaalla ja Sysmässä toimivan kansalaisopiston ohjelmassa on monipuolisesti taide- ja taitoaineita sekä musiikkikoulussa tutkintoon johtavaa opiskelua.